Schoonmaak op maat voor al uw behoeften

Schone ramen tot aan de top dankzij ons rope access team

Alpha Clean, de eerste keuze voor veilig en efficiënt glazenwassen op hoogte met onze professionele rope access technici!

20+

Opgeleide stringers

Bij Alpha Clean beschikken we over een team van gekwalificeerde rope access technici om op een veilige en professionele manier glasbewassing op hoogte uit te voeren. Met hun gespecialiseerde uitrusting kunnen onze rope access technici de moeilijkste plaatsen bereiken om de ramen van uw gebouwen efficiënt te reinigen.

Ontdek hoe onze glazenwassersdienst het uiterlijk van uw gebouw kan verbeteren en tegelijkertijd een veilige werkomgeving voor werknemers en bezoekers kan handhaven.

  • Voorbereiding van de ruimte: Het is belangrijk de ruimte rond de te reinigen ramen voor te bereiden om mogelijke schade aan eigendommen of mensen eronder te voorkomen.
  • Raamreiniging: technici die met een touw toegang hebben tot de ramen kunnen deze schoonmaken met behulp van stokken, wissers, vodden en ander schoonmaakgereedschap. Het gebruik van zuiver water of water met omgekeerde osmose kan vlekken tot een minimum helpen beperken.
  • Inspectie: De rope access technici inspecteren de schoongemaakte ramen om er zeker van te zijn dat ze schoon en onbeschadigd zijn.

Contacteer ons voor een schoonmaakdienst

Gespecialiseerd in schoonmaakdiensten in Brussel en België, bespreken wij graag uw wensen en geven wij u een gratis en vrijblijvende offerte.

Een team van professionals tot uw dienst

Andere aangeboden diensten

Heftruck/platform

Geniet van veilig werken op hoogte met onze heftruck.

Zonnepanelen

Herstel uw optimale zonneopbrengst met onze osmose waterreiniging

Koeling

Verzeker de levensduur van uw commerciële koelkasten met ons professioneel onderhoud.