Netheid is onze zaak, tevredenheid is onze belofte

Neem afscheid van bouwafval met Alpha Clean – uw schoonmaakoplossing voor na de bouw

Ontdek onze reinigingsdienst na de bouw, van stof naar netheid!

5000+

Opgeruimde terreinen

De reinigingsdienst na de bouw is bedoeld voor klanten die bouw- of renovatiewerkzaamheden aan hun woning of bedrijfspand hebben voltooid.

Dit type reiniging is bijzonder belangrijk om resten stof, puin en bouwmaterialen te verwijderen die gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid en de esthetiek van de ruimte kunnen bederven.

De verschillende fasen van de schoonmaak na de bouw kunnen variëren afhankelijk van de toestand van de ruimte, maar in het algemeen omvatten ze

  • Het opruimen na de bouw begint met het verwijderen van bouwafval, ongewenste materialen en achtergelaten verpakkingen.
  • Voor het verwijderen van stof gebruikt Alpha Clean meestal industriële stofzuigers, microvezeldoeken en speciale schoonmaakproducten.
  • Zodra het stof is verwijderd, kan Alpha Clean zich concentreren op het reinigen van de oppervlakken. Dit omvat het wassen van ramen, muren, plafonds, vloeren en deuren.

Neem contact met ons op voor een schoonmaakbeurt na de bouw in Brussel!

Gespecialiseerd in schoonmaakdiensten in Brussel en België, bespreken wij graag uw wensen en geven wij u een gratis en vrijblijvende offerte.

Laten we van uw ruimte een oase van rust maken.

Andere aangeboden diensten

Opruimen na een ramp

Vernieuw uw ruimte met onze ramp opruim service.

Behandeling van de bodem

Perfecte vloeren met onze gespecialiseerde behandeling.

Graffiti verwijdering

Zeg vaarwel tegen lelijke graffiti met onze verwijderingsdienst.