Netheid is onze zaak, tevredenheid is onze belofte

Een schone ruimte voor uw klanten is onze prioriteit bij Alpha Clean

Bied uw klanten een vlekkeloze omgeving met onze professionele schoonmaakdienst voor parkeerplaatsen en grote oppervlakken.

500+

Grote oppervlakken gereinigd

Het schoonmaken van parkeerplaatsen en grote terreinen is essentieel om een schone en veilige omgeving te behouden.

Parkeerplaatsen en grote terreinen zijn vaak erg druk, waardoor ze snel vuil, puin en vet ophopen, wat veiligheids- en hygiëneproblemen kan veroorzaken.

Alpha Clean levert professionele schoonmaakdiensten voor parkeergarages en grote terreinen. Met geavanceerde technieken en de modernste apparatuur zorgen wij voor een effectieve en grondige reiniging.

Wij streven ernaar uitzonderlijke resultaten te leveren voor onze klanten en ervoor te zorgen dat hun omgeving schoon en veilig is voor iedereen die er gebruik van maakt.

  • Beoordeling van de ruimte: Voordat het Alpha Clean team begint met de schoonmaak, beoordeelt het de ruimte en stelt het een plan van aanpak op in functie van de grootte en de staat van het te reinigen oppervlak.
  • Vlekkenreiniging: Vloeren, muren en andere oppervlakken worden gereinigd met een hogedrukreiniger om hardnekkige vlekken en vuil te verwijderen.
  • Afwerking: Tot slot zorgt het Alpha Clean team ervoor dat alle oppervlakken schoon, glanzend en klaar voor gebruik zijn.

Contacteer ons voor een reinigingsdienst voor parkings en grote oppervlakken

Gespecialiseerd in schoonmaakdiensten in Brussel en België, bespreken wij graag uw wensen en geven wij u een gratis en vrijblijvende offerte.

Laten we van uw ruimte een oase van rust maken.

Andere aangeboden diensten

Opruimen na een ramp

Vernieuw uw ruimte met onze ramp opruim service.

Behandeling van de bodem

Perfecte vloeren met onze gespecialiseerde behandeling.

Graffiti verwijdering

Zeg vaarwel tegen lelijke graffiti met onze verwijderingsdienst.