Netheid, ons engagement

Vereenvoudig uw leven en vertrouw de schoonmaak van uw gemeenschappelijke ruimtes en uw gebouw toe aan Alpha Clean

Schone en gezellige gemeenschappelijke ruimtes voor alle bewoners. Bevrijd jezelf van het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes.

10.000+

Gemeenschappelijke eigenschappen schoongemaakt

De dienst schoonmaak gemeenschappelijke ruimten en gebouwen is een dienst die Alpha Clean aanbiedt voor de regelmatige schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten in woongebouwen, zoals trappenhuizen, gangen, hallen, liften, vuilnisbakken, brievenbussen en andere gemeenschappelijke ruimten.

Deze dienst kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van elk gebouw en kan dagelijks, wekelijks of maandelijks worden verleend.

Dit is een regelmatig en grondig reinigingsproces dat verschillende belangrijke stappen omvat:

  • Vloerreiniging: Deze stap omvat het vegen, stofzuigen en schoonmaken van de vloeren met geschikte producten om stof, vuil en vlekken te verwijderen.
  • Reiniging van oppervlakken: muren, deuren, ramen, klachten en alle andere oppervlakken worden gereinigd met ontsmettingsmiddelen om ziektekiemen en bacteriën te elimineren.
  • Legen van vuilnisbakken: de vuilnisbakken worden geleegd en de afvalzakken worden vervangen om de hygiëne te handhaven.

Contacteer ons voor een schoonmaakdienst in Brussel!

Gespecialiseerd in schoonmaakdiensten in Brussel en België, bespreken wij graag uw wensen en geven wij u een gratis en vrijblijvende offerte.

Laten we van uw ruimte een oase van rust maken.

Andere aangeboden diensten

Tapijtreiniging

Hoogwaardige tapijtreiniging voor een gezonder huis.

Huishoudelijke reiniging

Geniet van uw vrije tijd met een kwalitatieve huishoudelijke schoonmaakdienst.

Schoonmaken van scholen

Sprankelende klaslokalen voor spetterend onderwijs.