Netheid is onze zaak, tevredenheid is onze belofte

Herstel de schoonheid van uw eigendom met onze graffitiverwijderingsdienst

Krijg in een mum van tijd een schone, brandschone gevel met onze professionele graffitiverwijdering!

200+

Graffiti verwijderd

Graffiti vandalisme is een plaag op veel gebouwen en constructies. Wij bieden een professionele graffiti verwijdering service om uw eigendom een schone en professionele uitstraling te geven. Ontdek hoe wij u kunnen helpen ongewenste graffiti te verwijderen.

  • Voorbereiding van het gebied: Het is belangrijk de omringende oppervlakken te beschermen tegen beschadiging tijdens het reinigingsproces. Werknemers kunnen dekzeilen of plastic gebruiken om aangrenzende gebieden te beschermen.
  • Reiniging: Zodra het gebied is voorbereid, begint de reiniging. Het schoonmaakteam gebruikt speciale producten en reinigingsgereedschap om graffiti te verwijderen, die kan worden aangebracht met spuitverf, stiften of spuitbussen.
  • Spoelen en eindschoonmaak: Na het verwijderen van de graffiti wordt het gebied gespoeld met water om alle resten te verwijderen. Het team kan het gebied ook een laatste keer schoonmaken om ervoor te zorgen dat het vrij is van reinigingsresten.

Contacteer ons voor een graffiti verwijderingsdienst

Gespecialiseerd in schoonmaakdiensten in Brussel en België, bespreken wij graag uw wensen en geven wij u een gratis en vrijblijvende offerte.

Laten we van uw ruimte een oase van rust maken.

Andere aangeboden diensten

Parkeren & Supermarkt

Onberispelijke parkeerplaatsen en grote terreinen in alle omstandigheden.

Schoonmaken na de bouw

Schoonmaken na de klus, de finishing touch voor een goed uitgevoerde klus.

Opruimen na een ramp

Vernieuw uw ruimte met onze ramp opruim service.