Netheid is onze zaak, tevredenheid is onze belofte

Met Alpha Clean kunt u rekenen op een snelle rampopruiming

Laat ons uw ramp opruimen en uw huis of bedrijf ziet er in een mum van tijd weer als nieuw uit.

500+

Opruimen na een ramp

Opruimen na een ramp kan een moeilijke en overweldigende taak lijken. Of het nu gaat om waterschade, brand of een natuurramp, de veroorzaakte schade kan grote emotionele en financiële gevolgen hebben. Met onze professionele rampopruimingsdienst kunt u er echter zeker van zijn dat uw eigendom tijdig wordt schoongemaakt en hersteld.

Ons ervaren team is er om u door deze moeilijke tijd heen te helpen en u zo snel mogelijk weer uw normale leven te laten leiden.

  • Inspectie: Eerst beoordeelt het schoonmaakteam de schade en bepaalt de beste strategie om het pand in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Zij stellen een gedetailleerd actieplan op voor elke fase van het schoonmaakproces.
  • Reiniging en ontsmetting: Het schoonmaakteam gebruikt specifieke schoonmaakproducten om vuil en puin te verwijderen. Vervolgens ontsmetten ze het getroffen gebied om de verspreiding van bacteriën en ziektekiemen te voorkomen.
  • Follow-up: Het schoonmaakteam houdt de toestand van de woning gedurende enkele dagen in de gaten om er zeker van te zijn dat er geen schimmel of andere problemen ontstaan na de schoonmaak.

Contacteer ons voor een opruimingsdienst in Brussel

Gespecialiseerd in schoonmaakdiensten in Brussel en België, bespreken wij graag uw wensen en geven wij u een gratis en vrijblijvende offerte.

Laten we van uw ruimte een oase van rust maken.

Andere aangeboden diensten

Schoonmaken na de bouw

Schoonmaken na de klus, de finishing touch voor een goed uitgevoerde klus.

Behandeling van de bodem

Perfecte vloeren met onze gespecialiseerde behandeling.

Graffiti verwijdering

Zeg vaarwel tegen lelijke graffiti met onze verwijderingsdienst.