Over ons

Welkom bij Alpha Clean - De reinheidsexpert!

Over ons

Over ons2023-03-26T15:16:00+02:00

Onze passie? Netheid!

Alpha Clean, uw partner voor alle schoonmaakdiensten in Brussel

Wij begrijpen dat de netheid van uw ruimtes essentieel is om uw leef- en werkomgeving te verbeteren!

  • Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector garandeert onze expertise totale tevredenheid voor al uw schoonmaakbehoeften.
  • Bij Alpha Clean is onze bedrijfsfilosofie gebaseerd op verantwoordelijkheid, kwaliteit en voortdurende verbetering van onze diensten.
  • Wij stimuleren het verantwoordelijkheidsgevoel van onze werknemers voor professioneel werk van hoge kwaliteit.

Sprankelende ruimtes, lachende klanten

Heb je een kwaliteitsschoonmaakdienst nodig?

Kwaliteitsreiniging gegarandeerd! Ons team van professionals houdt ervan om plaatsen er goed uit te laten zien. Dus zeg vaarwel tegen het huishoudelijk werk en laat ons alles regelen. Neem nu contact met ons op voor een sprankelend schoon huis of kantoor!

+2000

Tevreden klanten

+80

Personeel

FAQ

Wij hebben de meest gestelde vragen geselecteerd.

Zijn uw schoonmakers volledig opgeleid?2023-02-22T12:02:37+01:00

Alvorens met schoonmaken te beginnen, krijgt ons personeel een uitgebreide opleiding, gevolgd door regelmatige bijscholing over nieuwe voorschriften en schoonmaaktechnieken. Bovendien geven wij ons personeel voortdurend training over de kenmerken en voordelen van onze nieuwe producten.

Met wie moeten we contact opnemen als we een verzoek hebben?2023-02-22T11:58:43+01:00

Wij voorzien al onze klanten van een toegewijde regiomanager, die hun eerste aanspreekpunt is voor aanvullende service- of ondersteuningsverzoeken. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via het telefoonnummer op onze website en via onze klantenservice op het hoofdkantoor.

Zijn uw producten milieuvriendelijk?2022-08-24T13:54:04+02:00

Wij hebben al onze producten ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van reiniging, gezondheid en veiligheid. Wij voeren regelmatig audits uit bij onze leveranciers om ervoor te zorgen dat zij aan de milieunormen voldoen.

Wat zijn uw tarieven?2022-08-24T13:52:56+02:00

Wij stemmen onze tarieven liever af op uw behoeften dan dat wij een standaard uurtarief aanbieden. Wij erkennen dat elk bedrijf en elk gebouw specifieke behoeften heeft en wij streven ernaar concurrerende tarieven aan te bieden die zijn afgestemd op die behoeften, zodat u niet betaalt voor onnodige diensten.

Krijgen we een contract?2022-08-24T13:46:14+02:00

Wij bieden onze klanten een contract aan, maar in tegenstelling tot onze concurrenten binden wij hen niet aan een langlopend of vast contract. U kunt het contract te allen tijde opzeggen, zonder enige verplichting.

Wat zijn je schoonmaakuren?2022-08-24T13:43:57+02:00

Wij zijn volledig flexibel wat betreft uren en dagen om aan uw schoonmaakbehoeften te voldoen. We kunnen schoonmaken op een tijdstip dat u het beste uitkomt en we stemmen onze service af op uw specifieke schema en wensen.

Uw tevredenheid is onze prioriteit.

De getuigenissen hieronder spreken voor zich…

“Ik ben zo blij dat ik Alpha Clean heb ingehuurd om mijn bedrijf in Brussel schoon te maken. Hun team is professioneel, vriendelijk en levert uitstekend werk. Mijn pand is nog nooit zo schoon geweest!”

Aicha B.

“Alpha Clean is de beste schoonmaakdienst in Brussel! Ze hebben veel aandacht voor detail en zijn zeer consciëntieus. Ik beveel hun diensten ten zeerste aan.”

Fatima B.

“Ze overtroffen al mijn verwachtingen op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Hun team is zeer bekwaam en levert een uitstekende schoonmaakdienst. Ik raad ze ten zeerste aan!”

Omar A.

“Ik ben erg blij om te werken met Alpha Clean. Hun team is zeer professioneel en maakt altijd goed schoon. Ik beveel hun schoonmaakdienst ten zeerste aan.”

Richard J.

“We hebben de diensten van Alpha Clean gebruikt om onze kantoren in Brussel schoon te maken en we waren zeer tevreden. Hun personeel is punctueel, betrouwbaar en zeer consciëntieus.”

Sophie C.

“Alpha Clean is de beste schoonmaakdienst in Brussel! Ze hebben veel aandacht voor detail en zijn zeer consciëntieus. Ik beveel hun diensten ten zeerste aan.”

Elise V.

“Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van het werk van Alpha Clean. Ze maakten mijn bedrijfspand efficiënt en snel schoon, zonder ooit aan kwaliteit in te boeten.”

Olivier J.

Go to Top